Liselotte Labbas

Valtiotieteiden maisteri
Goal Mapping Practitioner, NLP Practitioner, NLP Coach
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Minulla on tarjota

Ilta-aikoja
Viikonloppuaikoja

Asiakasryhmät, joiden kanssa työskentelen

Ryhmät
Parit
Nuoret 13-17 v.
Aikuiset
Ikäihmiset

Työskentelykielenä

Englanti
Ruotsi
Suomi

Tietoa minusta

Minulla on vahva luottamus siihen, että asiat järjestyvät. Aina ratkaisu ei ole heti näkyvissä mutta etsimällä se löytyy. Uskon ihmisen selviytymiskykyyn, välillä toisen ihmisen apuun tukeutuen.

Mistä voin olla niin varma, että asiat järjestyvät? Koska kaikki muuttuu, me muutumme ja ympäröivä maailma muuttuu. Muutos tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja itse viisastumme vuosi vuodelta. Voimme vaikuttaa elämämme kulkuun. Jo pienellä muutoksella voi olla merkittäviä vaikutuksia.

Elämä on elämisen arvoinen seikkailu ja haluan auttaa muita näkemään ja kokemaan sen!

Ammatillinen taustani/kokemukseni

Ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina autan ihmisiä eri elämänvaiheiden haasteissa ja kriiseissä. Terapiatyöskentelyn tavoitteena voi olla paremman itsetunnon tai rohkeuden löytäminen, oma jaksaminen, ajatusten selkeyttäminen, elämänhallinta, menneiden muistaminen, vaikeat tunteet tms.

Haasteet ja kriisit voivat syntyä myös ihmisten välille, parisuhteessa, perheessä tai työpaikalla. Joskus ongelmat syntyvät jonkun tapahtuman tai tilanteen johdosta - esimerkiksi onnettomuuden, työn menettämisen, läheisen kuoleman tai sairauden, lapsettomuuden, yksinäisyyden, eläköitymisen tai avioeron.

Minulla on myös kokemusta nopeatempoisesta asiaintuntijatyöstä, tiimin vetämisestä, esimiesroolista, muutoksista, tavoitteiden asettamisesta, vastarinnan kohtaamisesta, perhe- ja työelämän yhteensovittamisesta, työssä jaksamisesta sekä työttömyydestä, uuden suunnan löytämisestä, itsensä kehittämisestä, heittäytymisestä ja oman osaamisen tunnistamisesta. Näistä aiheista toteutan ryhmävalmennuksia.

Työskentelytapani

Tärkeimmät työkaluni ovat aktiivinen kuuntelu ja kysyminen. Joskus annan kotitehtäviä ja joskus työskentelen kuvien tai mielikuvien avulla.

Haluan tietää, mitä sinä ajattelet tilanteestasi ja millaista muutosta toivot. Haastan lempeästi vanhoja uskomuksiasi ja ajatuksiasi ja tarjoan vaihtoehtoja. Etsitään yhdessä uusia näkökulmia ja ideoita, kokeillaan erilaisia lähestymistapoja ja toimintamalleja. Tämä tutkimusmatka tehdään aina yhdessä ja sinun ehdoillasi!

Ammattilaisena olen

Olen paikalla sinua varten. Olen kärsivällinen ja kuunteleva - opastan sinua eteenpäin.

Mahdollisuus nettitapaamiseen

Kyllä

Hinnat

Tutustumiskäynti (45 min)
-
30 min
-
45 min
80 €
60 min
-
90 min
150 €

Hitsaajankatu 6
00810
HelsinkiNettiterapia

Aika

-

Kesto

Hinta

Paikka

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Lisätiedot

Varaus onnistui

Saat lisätietoja sähköpostitse

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Lisätiedot

Viesti lähetetty onnistui