Anne Niiles-Mäki

Yhteiskuntatieteiden maisteri
Diplomilogoterapeutti
Yhteisöohjauksen coach-/tohtoriopiskelija, Jyväskylän yliopisto

Minulla on tarjota

Ilta-aikoja
Päiväaikoja

Asiakasryhmät, joiden kanssa työskentelen

Ryhmät
Perheet
Parit
Aikuiset
Ikäihmiset

Työskentelykielenä

Englanti
Suomi

Tietoa minusta

Uskon, että jokaisella ihmisellä on mahdollisuus muutokseen. Tärkeintä on se, että oppii tuntemaan itsensä ja omat voimavaransa. Koska maailma muuttuu, me itsekin muutumme, mutta maailman - tai itsen - muuttuminen ei aina ole suotuisaa muuttumista. Olen omassa elämässäni kokenut suuria muutoksia, joista jotkut ovat olleet suotuisia, toiset eivät niinkään. Olen oppinut, että kaikista muutoksista on mahdollista löytää tarkoituksia ja merkityksellisyyttä, jotka auttavat oman elämän eteenpäin kuljettamisessa ja väistämättömien muutosten tarkoituksellisuuden oivaltamisessa. Pyrin joka päivä harjoittamaan hetken tarkoitusten löytämistä: tarkoituksellisuutta on koko ajan ympärillämme, vaikka emme itse sitä huomaisikaan. Olen onnellinen siitä, että voin auttaa muita ihmisiä muutoksen tiellä kohti oman elämän tarkoitusten, merkityksellisyyden ja ainutlaatuisuuden löytämistä ja toteuttamista.

Ammatillinen taustani/kokemukseni

Olen toiminut uskonnon, filosofian, psykologian ja elämänkatsomustiedon opettajana yli 24 vuotta. Valmistuin diplomilogoterapeutiksi 2014 Viktor Frankl Institute Finlandista. Nykyisin toimin päätoimisena logoterapeuttina ja logoterapiakouluttajana. Perustin sisareni - eläinavusteinen terapeutti ja psykoterapeuttiopiskelija - kanssa oman yrityksen vuoden 2019 alussa. Yrityksemme palveluihin kuuluvat logoterapia, eläinavusteinen terapia, nettiterapia, ratkaisukeskeinen terapia, elämys- ja hyvinvointipalvelut sekä työyhteisökoulutukset.Teen väitöstutkimusta logoterapiasta filosofisena terapiamuotona Jyväskylän Yliopistoon. Valmistun myös yhteisöohjauksen coachiksi tammikuussa 2020.

Työskentelytapani

Haluan kohdata toisen ihmisen arvokkaana, ainutlaatuisena persoonana. Logoterapeuttina haluan auttaa asiakastani löytämään omasta elämästä niitä tarkoituksia, joita hän voi toteuttaa kasvaakseen hyvinvoivaksi ja onnelliseksi ihmiseksi, ja myös niitä keinoja, joita hän voi tulevaisuudessa ottaa itsenäisesti käyttöön silloin, kun kokee oman tilanteensa vaikeaksi.

Kuunteleminen ja ehdoton läsnäolo ovat logoterapian kulmakiviä. Logoterapialla on omat spesifit diagnosointi- ja auttamismenetelmänsä, joita käytetään asiakkaan elämäntilanteen kartoittamiseen, ongelmien paikantamiseen ja sopivien auttamismenetelmien löytämiseen.

Logoterapiassa pyritään asiakkaan ainutlaatuisten henkisten kykyjen löytämiseen ja voimistamiseen, jotta hän kykenisi suuntautumaan kohti kaikkia niitä tarkoitusmahdollisuuksia, joita elämä hänelle erilaisissa tilanteissa ja hetkissä tarjoaa.

Ammattilaisena olen

Omaa osaamisaluettani logoterapeuttina ovat yksilö-, pari- ja perheterapia. Nettiterapia mahdollistaa asiakkaan halutessa tapaamiset mistä päin maailmaa tahansa. Ohjaan myös terapiaryhmiä: burn out -ryhmä, sururyhmä ja kriisi- ja traumaryhmä kuuluvat yrityksemme palveluihin.

Minua ohjaa työssäni vahva usko arvojen olemassaoloon; siihen, että totuus, kauneus, hyvyys, oikeudenmukaisuus ja rakkaus löytyvät maailmasta, ja ne on mahdollista ottaa oman elämän ohjenuoriksi. Tällainen arvojen mukainen elämä tuo mukanaan onnellisuutta, jota on muutoin mahdotonta löytää.

Teen myös nettiterapiaa

Kyllä

Lisätietoja

Oma yritys: Hyvinvointi- ja terapiakeskus Vanha Apteekki. Palvelumme:
1.Yksilö-, pari- ja perheterapiapalvelut (logoterapia, ratkaisukeskeinen terapia, eläinavusteinen terapia)
2. Nettiterapia
3. Terapiaryhmät: Burn out -ryhmä, sururyhmä, kriisi- ja traumaryhmä
4. Pyhiinvaellukset Unesco-kohteeseen
5. Retriitit
6. Vaellukset aasin ja hevosen kanssa
7. Työyhteisökoulutukset: logoterapeuttiset menetelmät työyhteisön apuna, konfliktien ratkaisu työyhteisössä, kriisien yhteisöllinen kohtaaminen.

Hinnat

Tutustumiskäynti (60 min)
-
30 min
-
45 min
-
60 min
-
90 min
-

Lisätietoa hinnoittelusta

Terapiapalvelujen hinnat vaihtelevat yksilö-, pari- ja perhe- sekä nettiterapiassa. Hinnat sis. alv.

- yksilöterapia 50 min., 50 €

- pariterapia 60 min., 60 €

- perheterapia 75 min., 75 €

- terapiaryhmät 75 min., 87 €/osallistuja, hinta sis.yhteensä 7-8 kertaa

- nettiterapia 30-40 min., 40 €

Siltaniementie 4b
41900 Petäjävesi
Petäjävesi

Siltaniementie 4a
41900 Petäjävesi
PetäjävesiNettiterapia

Siltaniementie 4b, 41900 Petäjävesi
Siltaniementie 4a, 41900 Petäjävesi

Aika

-

Kesto

Hinta

Paikka

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Lisätiedot

Varaus onnistui

Saat lisätietoja sähköpostitse

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Lisätiedot

Viesti lähetetty onnistui