Jenni Kiviniemi

Psykiatrinen sairaanhoitaja
Ratkaisukeskeinen terapeutti
Seksuaalineuvoja

Minulla on tarjota

Ilta-aikoja
Päiväaikoja
Viikonloppuaikoja

Asiakasryhmät, joiden kanssa työskentelen

Ryhmät
Perheet
Parit
Lapset alle 13 v.
Nuoret 13-17 v.
Aikuiset
Ikäihmiset

Työskentelykielenä

Englanti
Suomi

Tietoa minusta

Olen perehtynyt narsismia ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneiden auttamiseen. Terapiaan voi kuitenkin tulla minkä tahansa vaikeaksi koetun ongelman tai haasteen kanssa.

Terapiatyössä tunnen olevani lähellä ihmistä, siinä minun on hyvä olla. Kokemukseni: 'tässä olen hyvä, tätä minä osaan tehdä' heijastuu asiakkaalle lämpönä ja haluna auttaa.

Hyvältä tuntuva yhteistyösuhde terapeutin ja asiakkaan välillä on tutkimustenkin mukaan tärkeintä terapian toimivuuden ja vaikuttavuuden kannalta.

Uskon aidon välittämiseni ja kiinnostukseni välittyvän vahvasti asiakastyössäni. Huumori on yksi ratkaisukeskeisen terapian ja myös oman työskentelyni vahva arvo.

Ammatillinen taustani/kokemukseni

Olen perehtynyt lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähisuhteissa kokeneiden auttamiseen niin henkilökohtaisen kokemukseni kuin myös koulutukseni, työni ja vertaistuen tuoman tietotaidon myötä. Terapiatyön lisäksi vedän kursseja sekä luento- ja keskustelutilaisuuksia narsismista ja lähisuhdeväkivallasta toipumisen edistämiseksi.

Tällä hetkellä toimin terapiatyöni lisäksi Auntie Solutions Oy:ssä Auntie-ammattilaisena. Auntie tarjoaa apua ja tukea työyhteisöjen jäsenille arjen erilaisista kriiseistä selviytymiseksi.

Työskentelin psykiatrisena sairaanhoitajana, vastuuohjaajana ja ohjaajana avopuolen päihde- ja mielenterveyskuntoutustyössä Torniossa ja Espoossa yksityisellä sektorilla vuosien 2007-2017 välisenä aikana.

Sosiaalista kuntoutusta tein yksityisellä sektorilla vuonna 2017 kurssiohjaajana.

Somaattisessa sairaanhoidossa olen työskennellyt kaksi vuotta Laakson sairaalassa Helsingissä.

Työskentelytapani

Terapiaan voi tulla minkä tahansa koetun ongelman tai haasteen kanssa. Terapiaan kannattaa tulla, kun haluaa ja tarvitsee ulkopuolisen, ammattilaisen apua ja tukea tilanteeseensa sekä selkeyttä omiin ajatuksiin. Yksi yleisin terapiaan hakeutumisen syy onkin saada vahvistusta omille ajatuksilleen.

Terapiassa asiakas on itse oman elämänsä paras asiantuntija. Ratkaisukeskeisten kysymysten ja terapiassa vallitsevan lämpimän, turvallisen, hyväksyvän ja rennon, joskus hauskankin, ilmapiirin avulla elämän vaikeisiinkin haasteisiin löytyy usein ratkaisuja tai uusi helpottava ajattelumalli.

Luotettava, lämmin ja hyvä terapiasuhde, sekä uudet vaikuttavat työkalut voivat tuoda suurta ja pysyvää helpotusta elämän tuomiin erilaisiin ongelmiin ja haasteisiin.

Ammattilaisena olen

Unelmoin 3-vuotiaana lääkärin ammatista. Matemaattiset taitoni eivät sille tielle vieneet, vaan opiskelin sairaanhoitajaksi ja sen jälkeen ratkaisukeskeiseksi terapeutiksi, mihin sairaanhoitajakoulun psykiatrian opettaja minua lopputentin jälkeen kannusti.

Siirtyessäni sairaanhoitajan työstä terapeutiksi sain huomata, miten terapiatyö todella antoi enemmän kuin otti. Terapiatyössä tunnen olevani lähellä ihmistä ja siinä minun on hyvä olla.

Mahdollisuus nettitapaamiseen

Kyllä

Lisätietoja

Kahden kerran (yht. 8 h) pienterapiaryhmiä narsismia ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneille positiivisen minäkuvan ja hyvän itsetunnon vahvistamiseksi Helsingissä.

Luento- ja keskustelutilaisuuksia narsismista ja lähisuhdeväkivallasta, niiden vaikutuksista ja selviytymiskokemuksista.

Tilaa luento- tai keskustelutilaisuus yhdistykselle, yritykselle/organisaatiolle lähettämällä tarjouspyyntö: jenni@kiviniemi.fi

Lisätietoja:
jennikiviniemi.fi
narsismi.info

YouTube:
Narsismi-info

Facebook:
www.facebook.com/terapeuttistakeskusteluapua/
www.facebook.com/narsismi.info/

Instagram:
@narsismi_info

Yhteistyössä: Narsistien uhrien tuki ry.

Hinnat

Tutustumiskäynti (45 min)
65 €
30 min
-
45 min
80 €
60 min
-
90 min
150 €

Lisätietoa hinnoittelusta

Pari- ja perheterapia: 90 min. / 150e

Neljän kerran ratkaisukeskeinen terapiapaketti:

Vastaanotolla toteutettuna: 4 x 45min / 298e

Puhelinterapiana: 4 x 45min / 278e

Päätös terapiapaketin ostamisesta tehdään tutustumiskerran jälkeen, tutustumiskäynti 55 e.
Terapiapaketin ostospäätöksen tehtyä asiakas sitoutuu neljään terapiakertaan, jonka toteutusajat sovitaan käytäviksi 1-2 viikon välein.

Jos asiakas päättää keskeyttää terapian, maksua ei palauteta. Terveydellisistä syistä terapian terapian keskeytys lääkärintodistusta vastaan palauttaa käymättömien aikojen summan.

Terapiapaketin maksun voi suorittaa 1. tai 2. erässä.

Katso lisätietoja terapiapaketista: https://jennikiviniemi.fi/

Kutomotie 16
00380 Helsinki
HelsinkiNettiterapia

Aika

-

Kesto

Hinta

Paikka

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Lisätiedot

Varaus onnistui

Saat lisätietoja sähköpostitse

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Lisätiedot

Viesti lähetetty onnistui