Päivi Saarhelo

Psykiatrinen sairaanhoitaja
Päihdeterapeutti
Riippuvuusterapeutti

Minulla on tarjota

Ilta-aikoja

Asiakasryhmät, joiden kanssa työskentelen

Ryhmät
Parit
Aikuiset
Ikäihmiset

Työskentelykielenä

Suomi

Tietoa minusta

Tarjoan apua alkoholismiin, peliriippuvuuteen, seksiriippuvuuteen sekä shoppailuriippuvuuteen. Autan myös riippuvuussairauksista kärsivien omaisia vastaanotollani Porvoossa tai puhelimen kautta. Teen myös nettiterapiaa. Kotikäynnit ovat mahdollisia Itä-Uudellamaalla. Jos arvostat terapeutin pitkää käytännön kokemusta riippuvuussairauksien parissa- ja mielenterveystyössä, olen oikea ihminen auttamaan Sinua! Yli 23 vuoden työkokemus monipuolisissa työtehtävissä sekä avo- että laitoshoitoyksiköissä on kartuttanut osaamistani ja syventänyt ammatillista näkemystäni riippuvuussairauksista. Olen saanut olla auttamassa monia toipumisen tielle ja tasapainoiseen elämään riippuvuudesta huolimatta. Teen työtäni kokonaisvaltaisesti asiakkaan ainutkertaisuutta ja hänen tavoitteitaan kunnioittaen. Olen positiivinen, luova, luotettava ja helposti lähestyttävä ammattilainen. Toimin myös päihde- ja mielenterveysalan kouluttajana.

Ammatillinen taustani/kokemukseni

Riippuvuusongelmat aiheuttavat paljon ongelmia arjen hallinnassa. Terapiassa arvioin riippuvuuden tasoa ja hoidan riippuvuussairautta yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti. Elämä riippuvaisen ihmisen lähellä johtaa usein myös läheisen sairastumiseen. Läheisriippuvuus on toimintakykyä ja elämänhallintaa alentava sairaus, joka vaatii myös hoitoa ja josta on mahdollista toipua. Omaan kokemusta riippuvuuteen sairastuneiden sekä heidän läheistensä hoidosta ja kriisihoidosta. Teen myös lausuntoja, arviointeja ja hoitosuosituksia. Tarjoan yksilö-, pari- ja perhetapaamismahdollisuuksia ilta-aikaan. Tapaamiset voivat olla myös kotikäyntejä tai nettitapaamisia. Täydentävänä hoitomuotona käytän työssäni asiakkaan halutessa korva-akupunktiota, joka auttaa vieroitusoireisiin, unettomuuteen, kriiseihin ja stressiin. Osana terapiatyötä voin asiakkaan niin toivoessa pyytää kokemusasiantuntijoita kertomaan omakohtaisista kokemuksistaan toipumisesta. .

Työskentelytapani

Riippuvuuden hoitaminen on asiakkaan ja terapeutin välistä yhteistyötä, jossa kuljetaan asiakkaan asettamia tavoitteita kohti. Terapeuttina koen tärkeäksi antaa tietoa riippuvuudesta sairautena ja kertoa toipumisen kulusta ja tavoista. Päihderiippuvuus, peliriippuvuus, läheisriippuvuus, seksiriippuvuus tai shoppailuriippuvuus...ovat kaikki hoidettavissa olevia riippuvuussairauksia. Käytän hoitotyössäni kognitiivisia ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä, joihin voi sisältyä kotitehtäviä. Korva-akupunktio osana riippuvuusterapiaa tuo kokemukseni mukaan suurta hyötyä asiakkaille.

Hoito on aina yksilöllistä ja kokonaisvaltaista ja se suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kaikkein tärkeintä työssäni on ylläpitää toivoa ja tukea asiakasta siten, että hänellä on mahdollisuus oppia uusia asioita ja muuttaa elämäänsä haluamaansa suuntaan.

Ammattilaisena olen

Minulle on tärkeää kohdata ja kunnioittaa asiakasta tasa-arvoisena ihmisenä itseni kanssa. On hienoa, että olen saanut auttaa riippuvuussairauksissa ihmisiä jo vuosien ajan toipumisen tielle ja oppimaan uutta päihteetöntä elämäntapaa. Mielestäni riippuvuussairaudet suomalaisena kansantautina tarjoavat aina uusia mielenkiintoisia ammatillisia haasteita enkä ammattilaisena tule koskaan valmiiksi. En pelkää haasteita ja voin aina oppia jotain uutta sekä kollegoilta että asiakkailtani. Tervetuloa vastaanotolle!

Mahdollisuus nettitapaamiseen

Kyllä

Asiakaspalaute

"Korva-akupunktion avulla nukuin kuin tukki seuraavana yönä"

"Tunsin itseni paljon rauhallisemmaksi ja vähemmän stressaantuneeksi pitkästä aikaa korva-akupunktion avulla"

"Pääsin taas tasapainoon keskustellessani kriisistäni päihdeterapeutin kanssa, enkä pelännyt retkahdusta pitkän raittiuteni jälkeen"

"Sain tehtyä tärkeitä muutoksia elämääni keskustelun jälkeen"

Hinnat

Tutustumiskäynti (60 min)
50 €
30 min
25 €
45 min
30 €
60 min
50 €
90 min
75 €

Lisätietoa hinnoittelusta


Rentouttava akupunktiohoito 60 min 30 €

Akupunktiomagneettien ja -kuulien laitto 20 €

Nettiterapia suojatussa yhteydessä 1.1.2019 alkaen 50 €/tunti

Rihkamakatu 10
06100
PorvooNettiterapia

Rihkamakatu 10, 06100 Porvoo

Aika

-

Kesto

Hinta

Paikka

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Lisätiedot

Varaus onnistui

Saat lisätietoja sähköpostitse

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Lisätiedot

Viesti lähetetty onnistui