25 euroa kk + alv 24 %

 

 

TYÖYHTEISÖN PALVELUT TERAPEUTEILLE:

 

Mahdollisuus verkostoitua kollegojen kanssa:

Keskustelualustalla voit kysyä, saada vastauksia ja kertoa ajatuksia ja ideoita. Verkostoituminen auttaa löytämään yhteistyökumppaneita ja luomaan yhteisiä hoitopolkuja. Verkoston avulla voi löytyä yhteisiä työtiloja, voimme järjestää tapaamisia... Yhteys kollegoihin lisää omaa työssä jaksamista.

Mahdollisuus markkinointiin:

Käytössäsi on hakukoneoptimoitu ammattilaisten käsialaa oleva markkinointisivusto, jossa henkilökohtainen profiilisivu tarjoaa mahdollisuuden esitellä laajasti omaa osaamista ja palveluita asiakkaille. Voit halutessasi lisätä esittelyvideon omalle markkinointisivullesi. Käytössäsi on myös ajanvarausjärjestelmä, poissaolotiedote, asiakaspalautejärjestelmä ja mahdollisuus laittaa asiakkaille näkyviin saatua asiakaspalautetta. Markkinointisivu täyttää KELA:n vaatimukset vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta tarjoaville terapeuteille.

Markkinointiin sisältyy mahdollisuus ilmoittaa terapiaryhmistä ja palvelupaketeista sekä mahdollisuus edistää itselle tärkeitä asioita ja saada ammatillista näkyvyyttä esimerkiksi kirjoittamalla Aidant-blogia.

Mahdollisuus kouluttautua edullisesti sähköisessä oppimisympäristössä:

Koulutukset koostuvat koulutusvideoista, oheismateriaalista ja opetuskeskusteluista. Aidant-koulutukset avaavat mahdollisuuden laajentaa omaa palvelutarjontaa. Unettomuuden lääkkeetön hoito on jo saatavilla ja sen käyneet voivat lisätä tämän palveluvalikoimaan. Saatavana on myös Riippuvuussairauksien terapeuttinen hoito -koulutuksen ensimmäinen osa. Kouluttautua voi itselle sopivana ajankohtana omalta kotisohvalta käsin! Koulutukset ovat puolet halvempia kuin vastaavat markkinoilla olevat koulutukset.

 

Mahdollisuus osallistua edullisesti integratiiviseen työnohjaukseen:

Työnohjauksessa eri terapia-alojen osaajat tuovat omat ideansa ja osaamisensa työnohjausryhmän jäsenten käyttöön. Työnohjausryhmiä on erilaisia: case-, aihealue- ja opetuskeskusteluryhmiä. Työnohjaukset järjestetään verkossa helpon sähköpostilinkin kautta. Myöhemmin verkoston kasvaessa voimme järjestää työnohjauksia myös kasvotusten.

 

Mahdollisuus oman osaamisen puitteissa vetää työnohjausryhmiä ja kouluttaa kollegoja käypää korvausta vastaan:

Tuemme verkoston jäseniä antamalla ansaintamahdollisuuksia jäsenten mielenkiinnon ja osaamisen puitteissa.

 

Koulutusta ja sparrausta omien palveluiden kehittämiseen:

Saat halutessasi koulutuksen tietosuojatun selainpohjaisen välineen käyttöön nettivastaanoton pitämistä varten ja käymällä Aidant-koulutuksia voit laajentaa palvelutarjontaa. Voit myös halutessasi sparrailla kanssamme oman palvetutarjontasi laajentamisen mahdollisuuksista, vaikkapa asiakkaiden toivomien terapiapakettien rakentamisen kautta. Olemme innovatiivisia ja halukkaita pohtimaan uudenlaisia mahdollisuuksia terapiatyön tekemiseen.

 

Terapiayrittäjyyttä helpottavia palveluja:

Työyhteisöstä löytyy malleja terapian arviointiin, aloittamiseen ja lopettamiseen. Kuukauden terapeuttinen työkalu liittyy kuukauden teemaan, joka valitaan tukemaan verkoston jäsenten osaamisalueita ja mielenkiinnon kohteita. Autamme myös sairauden sattuessa, perumme kalenterin kautta varatut asiakasajat terapeutin sairastuessa. Kehitämme myös muita jäsenten toivomia palveluja.

 

Tukea yrittämisen haasteisiin:

Keräämme työyhteisöön ajankohtaista tietoa talouteen, verotukseen tai lainsäädäntöön liittyvistä kysymyksistä ja tukea omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Kun jokin yrittämiseen liittyvä asia mietityttää Sinua, on varmasti monia muitakin, jotka pohtivat samaa asiaa. Selvitämme jäsenten puolesta yrittäjyyteen liittyviä solmuja ja jaamme tiedon kaikkien saataville.

 

Mahdollisuus osallistua verkoston kehittämiseen ja uudenlaisen terapiayhteistyön luomiseen:

Verkoston jäsenyys mahdollistaa yrittämisen vapauden ja samanaikaisesti työyhteisön tuen. Pääset vaikuttamaan siihen, millaisia palveluja luomme, millaisia teemoja nostamme esiin asiakkaille blogien ja asiakashaastattelujen muodossa sekä osallistumaan uudenlaisen terapiayhteistyön innovointiin ja eteenpäin viemiseen. Verkostona meillä on mahdollista neuvotella yhteisä tajouksia esim. vakuutuksista, kirjanpidosta tai vaikkapa työterveyden järjestämisestä. Yhdessä voimme luoda palvelumalleja, jotka tekevät yrittämisestä helppoa ja mielekästä ja taloudellisesti kannattavaa.

 

 

 

TULEVAA:

 

  • Mahdollisuus liittyä käyttämään Kanta-järjestelmää potilastietojen kirjaamiseksi ja arkistoimiseksi ja saada tähän koulutus sekä käyttäjätuki.
  • Mahdollisuus hoitaa asiakaslaskutus Aidantin kautta.
  • Muita jäsenten toivomia yrittäjyyttä helpottavia palveluja.
 
 

 

Lisätietoa saat osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.tai voit jättää yhteydenottopyynnön Ota yhteyttä

 

 

Rekisteröitymisen jälkeen pääset täyttämään markkinointisivusi ja tutustumaan työyhteisöön. Tervetuloa mukaan verkostoon, jossa kannustamme ja kehitämme toinen toisiamme!
 

Rekisteröidy palveluun

  

Palaa sivulle : palvelut terapeuteille

 

 

Vastaa kyselyyn ja voita Unettomuuden lääkkeetön hoito -koulutus