Unettomuus ja uniongelmat ovat yleisiä ja niihin haetaan paljon terapeuttista apua ja ne tulevat usein esiin muiden asioiden lomassa. Unettomuuden hoito edellyttää unen psykofysiologian, rakenteen ja hoitomenetelmien tuntemusta. Sinulla on nyt tilaisuus suorittaa unettomuuden lääkkeetön hoito -koulutus nettipohjaisesti omaan tahtiisi. 

Koulutus koostuu kahdesta koulutusvideosta: Unettomuuden psykoedukaatio ja Unenhoito asiakastyössä. Videoiden mukana tulee laaja kirjallinen materiaali, joka on tarkoitettu osin asiakkaan kanssa tutkittavaksi. 

Kouluttajana toimii usean vuoden ajan työterveyshuollossa uniongelmaisia hoitanut psykologi Mira Sorjonen.

Koulutuksen kokonaishinta on 450 euroa + alv 24 %.

 

Ensimmäisessä koulutusvideossa ”Unen psykoedukaatio” esitellään unen psykofysiologia ja rakenne sekä unettomuuden lääketieteelliset syyt ja seuraukset ihmisen terveydelle ja hyvinvoinnille. Lisäksi esitellään tutkimustuloksia unen merkityksestä terveydelle. Unen rakenteeseen ja tutkimustuloksiin perehtyminen auttaa asiakasta motivoitumaan unettomuuden omahoitoon. Tässä osiossa tutustutaan myös pitkäkestoisen unettomuuden kehittymismekanismiin, minkä avulla voi virittää asiakkaan kanssa keskustelun asiakkaan oman elämän unettomuutta laukaisevista ja ylläpitävistä tekijöistä. Koulutusosa käsittää laajan ja tiiviin kirjallisen aineiston, joka on osin tarkoitettu myös asiakkaan kanssa yhdessä tutkittavaksi. 

Toisessa koulutusvideossa ”Unettomuuden hoitokeinot” perehdytään unettomuuden lääkehoitoon, kognitiivis-behavioraalisiin lääkkeettömiin hoitokeinoihin, vuorotyön aiheuttamiin uniongelmiin ja hoitoon sekä käsitellään unettomuuden aiheuttaman trauman psykofysiologiaa ja hoitoa. Lisäksi esitellään unettomuuden hoidon asiakaskäyntien sisältö ja rakenne. 

 Ilmoittaudu mukaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

25 € kk + alv 24 %

TUTUSTUMISTARJOUS 3 KK JÄSENYYS 10 € / KK + alv 24 %

Vastaa kyselyyn ja voita Unettomuuden lääkkeetön hoito -konsultointi