heart 3117389 340

 

Aidant on eri terapiamuotoja edustavien terapia-alan ammattilaisten haku- ja ajanvarauspalvelu. Aidantin terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijat tarjoavat tukea elämän kriisi- ja muutostilanteissa, terveydellisissä ongelmissa, työhön tai opiskeluun liittyvissä haasteissa ja ihmisenä kasvamisessa. Mikään ongelma ei ole liian pieni tai liian suuri – apua kannattaa hakea missä tahansa asiassa, joka vaikuttaa mielialaa heikentävästi, vie kohtuuttomasti voimavaroja, kaventaa valinnanmahdollisuuksia ja estää elämästä hyvää arkea.

 

Ennen varsinaisen terapian alkamista voit varata ajan terapeutin tutustumiskäynnille, jolloin kartoitetaan lähtötilanteesi ja terapiaan liittyvät toiveesi. Terapeutti kertoo vaihtoehdoista ja auttaa päättämään, millainen tapa käsitellä ongelmia ja haasteita sopii Sinulle parhaiten. Tutustumiskäynnillä myös Sinulla on mahdollisuus arvioida, haluatko työskennellä ko. terapeutin kanssa. Vaikka haluaisit vaihtaa ammattilaista, tapaaminen ei ole mennyt hukkaan. Jo tutustumiskäynnillä olet saanut ongelman käsittelemiseksi joitakin ajatuksia tai työkaluja. Tarvittaessa Aidantin ammattilainen ohjaa eteenpäin, Sinulle sopivan avun piiriin.

 

  

 

Aidant tarkoittaa auttajaa. Auttaminen on ilmiö, joka tapahtuu vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa. 

Jos haluat apua hoitomuodon valintaan, terapeutin löytämiseen tai Sinulla on muuta kysyttävää ota yhteyttä  Ota yhteyttä

 

Autamme mielellämme!

Toivomme Sinulle sydämellisiä, antoisia ja ikimuistoisia terapiahetkiä!